سلام، بنده قبلا یکسری اطلاعات داشتم و الان براتون یک سرچی زدم و چندتا لینک هم میفرستم استفاده کنید.
البته یک نکته مهم، مهمتر از درس ها و موارد دیگر انتظار شما از یادگیری هوش مصنوعی است. هوش مصنوعی تقریبا فعلا یک رشته اکثرا تحقیقاتی و کمی خروجی است که در بیرون میبینیم. و اکثر افرادی که میرن دنبال این رشته در فاز تحقیقاتی کار میکنن. و برای همین داستان های من از طرف کسی است که از بیرون سناریو را نگاه میکنم و فقط چندتا وبلاگ و پادکست شنیدم. پس بهتره از یک نفر متخصص هم کمک بگیرید.
من روند یادگیری هوش مصنوعی را اینطوری فهمیدم
* ریاضی: بعضی ها میگن جبر خطی، آمار احتمال خوب برای موارد تحقیقاتی و حرفه ای تر
* کمی برنامه نویسی: (زیاد نیاز نیست حرفه ای باشید کمی بلد باشید کافیه، محیط های متلب ، زبان R و زبان پایتون در این زمینه مشهور هستن ولی سی و سی پلاس پلاس هم میشه زد.)
یکسری از کتاب های آموزش پایتون
* خود هوش مصنوعی: میشه گفت چیزی مثل #مبانیبرقهنرستان که بحث های اولیه هوش مصنوعی را یاد بگیرین. هم کتاب زیاده و هم فیلم های آموزشی زیادی است.
- دوره فارسی
- دوره انگلیسی
- اگر هل کتاب هستید هم در این مورد یک کتاب خوبی هم است که در ایران هم ترجمه شده و چندین ترجمه خوب است و البته الان داشتم سرچ میکردم دیدم استاد دوره کارشناسی بنده هم ( دکتر حاجی رسولی ها) هم این کتاب را ترجمه کرده، ولی با ترجمه های مختلف در بازار میتونید پیدا کنید.
کتاب هوش مصنوعی آقایان راسل و نورویگ
Artificial Intelligence: A Modern Approach
* یادگیری ماشین: یادگیری ماشین در حقیقت یکی از زیر مجموعه های هوش مصنوعی است. نحوه یاد دادن به ماشین، انواع مختلف الگوریتم ها و کار با داده ها را در اینجا باید یادگرفت.
* انتخاب یک گرایش هوش مصنوعی و ادامه مسیر با آن :
هوش مصنوعی دارای گرایش های مختلف است و بسته به اینکه چه مسیری را برید باید یکسری موارد را باید زیاد یادبگرید و یکسری را باید در حد دانستن یادبگیرید. موارد مختلف برای یادگیری بعد از موارد بالا فک کنم : منطق فازی، شبکه های عصبی هوش مصنوعی، داده کاوی، بیگ دیتا و البته این مطالب باهم در ارتباط هستن و شاید لازم باشه از هر کدوم مقداری بدونید یا کلا همش را بدونید که در این مورد باید در ادامه تحقیق کنید.
چندتا از اینا :
- درس شبکه های عصبی مصنوعی
- درس یادگیری عمیق
- ...