دانلود کتاب مبانی الکترونیک و الکترونیک کاربردی (+کتاب مبانی الکترونیک میرعشقی )

اگر ریاضیات را بدرستی،ملکه علوم دانسته اند، بسیار بجاست که الکترونی را ملکه فنون و صنایع بنامیم.
در واقع اگر در گذشته،عصر مکانیک و بعد عصر الکتریسیته را شناختیم،عصرما باجهش شگفت آور الکترونیک کاملا مشخص شده است. الکترونیک در همه جا حاضر است، در تمامی فعالیت های انسانی وارد شده است،انجام کوشش های گوناگون را ساده میکند و این کار را از باز کردن خودکار درها تا حل کردن پیچیده ترین مسئله های حساب عملی انجام میدهد…

دانلود کتاب مبانی الکترونیک و الکترونیک کاربردی

این گسترش سریع یک تکنیک را ، که در سال 1906 میلادی ،با اختراع لی دو فورست از اولین لامپ الکترونی یعنی تریود آغاز شد و او نامش را ” اودیون” گذاشت،چگونه باید تشریح کرد؟
این خواص ذاتی الکترون است که سرنوشت خارق العاده این تکنیک جوان را تعیین کرده است. الکترونیک که جرم بسیار ناچیزی دارد دارای بارالکتریکی صرفنظر نگردنی است. الکترون تقریبا آنا به تمام خواست های میدان های الکتریکی یا مغناطیسی پاسخ میدهد.
نداشتن اینرسی و روح حساس الکترون به آن امکان میدهد کارهائی را انجام دهد که همچون فکر نیاز به سرعت عمل دارند. و در نتیجه الکترونیک، قبل از همه چیز، فنی است که هوش را بکار میگیرد.

در حالی که مکانیک،باجانشینی عضله های انسان،او را از کارهای بدنی که به عهده داشت بی نیاز کرد، الکترونیک ما را از کارهای بزرگی که نیاز به هوشیاری دارند،معاف می سازد،بی آنکه غیراز هوشی که بشر دارد.چیزچندان زیادتری داشته باشد.

فیلم های آموزشی طراحی مدارات آنالوگ

دانلود کتاب الکترونیک؟… بسیار ساده است!

هفده مبحث سرگرم کننده که به طرز ی ساده اصول الکترونیک و کاربردهای آن را در صنعت بیان میکند. از مسائل ساده مانند چرا فرکانس برق ۶۰ هرتز است؟ تا مسائل پیچیده.

مطلب پیشنهادی:  صفر تا صد یک پروژه الکترونیک

نویسنده: ژ.پ.اومیشن ترجمه: اصغر آزوین چاپ اول سفند ماه 1361 توسط انتشارات کتاب زمان

دانلود فایل کتاب بصورت PDF با حجم 9 مگابایت

دانلود کتاب الکترونیک پایه

از اواخر قرن بیســتم تا به امروز دانش الکترونیک با سرعتي بسیار به پیشرفته است . امروزه همه ي مدارهاي الکترونیکي به صورت مدارهاي مجتمع یا IC ســاخته ميشوند. اگر شما یک اسباببازي بسیار ساده را مورد بررسي قرار دهید ميبینیدکه در آن مدارهــاي الکترونیکي به ویژه مدارهای مجتمع یا IC به کار رفته اســت. از طرف دیگر نرم افزارهای کامپیوتری، طراحی و استفاده از مدارهای الکترونیکی بسیار پیچیده را براي همه امکان پذیر ساخته است .

هرکس ميتواند با این نرم افزار ها با سرعت زیاد، مدارهاي بسیار پیچیده را طراحي و ظرف چند ثانیه برنامه را در یک ICپر کن و بلافاصله مدار را مورد استفاده قرار دهد.

استفاده از این سیستم داراي مزایایی به شرح زیر است : ابعاد مدارهاي چاپي فوقالعاده کم ميشود، میزان لحیمکاري کم ميشود و در پارهاي موارد به صفر ميرسد، فضاي مورد نیاز به حداقل ميرسد ، توان مصرفي به پایینترین اندازه ميرسد،  هزینهي طراحي و ساخت بسیار کاهش ميیابد.

اما روند رشد روزافزون و شتابان دانش الکترونیک ما را از آموزش مباني الکترونیک و مدارهاي پایهی الکترونیکي بينیاز نســاخته اســت.  امروزه آموزش این اصول همچنان در همه جاي دنیا رواج و تداوم دارد؛ زیرا الکترونیک را همواره باید از پایه آموخت و پایهی آموزش الکترونیک، شناخت مدارهاي پایهی الکترونیکي است.

مطلب پیشنهادی:  5000 مدار آمپلی فایر با آی سی

هدف کتاب « الکترونیک پایه » آموزش قطعات و مدارهاي سادهی الکترونیکي است. در این کتاب شما با مدارهاي پایهاي دمتنوعي در الکترونیک آشــنا ميشــوید و با آزمایش آنها در هر مرحله، چگونگي کاربرد آنهــا را میآموزید. به این ترتیب کاربــرد قطعات الکترونیکي را که آموخته اید در این کتاب تجربه ميکنید و دانش نظري خود را با عمل ميآمیزید. در کتاب بعــدي که با نام مدارهاي پایه در الکترونیک ارائه ميشــود، به مدارهاي کامل شــده در ارتباط بــا قطعات الکترونیکي خواهیم پرداخــت.

دانلود کتاب بصورت PDF با حجم 17 مگابایت

کتاب مباني الکترونيک علي ميرعشقي

این کتاب یکی از بهترین منابع درس الکترونیک برای دانشجویان رشته‌ی برق و الکترونیک بوده و در اکثر دانشگاه‌ها به عنوان منبع اصلی تدریس می‌شود.

سرفصل های کتاب مبانی الکترونیک میرعشقی :

  1. مقدمه‌ای بر فیزیک الکترونیک
  2. دیود پیوندی
  3. مدارهای دیودی
  4. ترانزیستور پیوندی دو قطبی
  5. طراحی مدارهای بایاس ترانزیستور
  6. تقویت‌کننده‌های ترانزیستوری در فرکانس‌های پایین
  7. ترانزیستورهای اثر میدان

دانلود کتاب بصورت PDF با حجم 31 مگابایت

کتاب الکترونیک کاربردی

گسترش علم الکترونیک در صنعت و سایر رشته های تخصصی، فراگیری آن را برای مهندسان برق صنعتی و سایر رشته های مهندسی ضروری نموده است.
در این کتاب آشنایی با قطعات الکترونیکی و تشریح مدارهای ساده و درج نقشه های عملی که در صنعت برق کاربرد دارند و بصورت ساده مطرح شده است.

مطلب پیشنهادی:  تبدیل موج PWM به سینوسی

بطور کلی اهداف کتاب عبارت است از آشنایی با قطعات الکترونیک و طرز کار آنها و برسی مدارهای نمونه ی کاربردی.

دانود کتاب بصورت PDF با حجم 4 مگابایت

در آخر خواندن مطالب زیر هم خالی از لطف نیستن:

دانلود کتاب مدار های الکتریکی هیت

فیلم های آموزش طراحی مدارات آنالوگ

دانلود کتاب الکترونیک فلوید انگلیسی

اگر این نوشته‌ برایتان مفید بود لطفا کامنت بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 دیدگاه

  1. سلام یه سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدین
    آمپلی فایر ها فقط برای تقویت سیستم صوتی استفاده میشن؟نمیشه برای افزایش برق واز اونا برای روشن کردن وسایل برقی استفاده کرد؟ مثلا لامپ!

    • میلاد جهاندیده

      سلام، کلا آمپلی فایر ها در الکترونیک برای تقویت سیگنال به کار میرن. مثلا یک سیگنالی که 1 تا 2 میکروولت پیک تا پک هست را میتواند به 10 میلی ولت پیک تا پک تبدیل کند و یا یک ولتاژ 1 ولت را به 10 ولت و کاربردهای مشابه…مثلا در تقویت کننده های صوتی دامنه خیلیکوچک صدای خروجی یک موبایل به صداهای خیلی بزرگ در امپلی فایر های 1000 وات تبدیل میشود. همچنین خروجی سنسور های را ما معمولا تقویت میکنیم.
      ولی سیگنال برق شهر را با تقویت کننده های ترانزیستوری که شما مد نظر دارید تقویت نمیکنند و یا ولتاژ 12 ولت باتری با این روش های تقویت کننده های ترانزیتسوری و آپ امپی تقویت نمیکنند و از روش های زیر استفاده میکنند و علت آن این است که تقویت کننده ها خودشان به منبع تغذیه نیاز داریند و مثلا اگر بخواهیم 220 را تبدیل به 3300 ولت تبدیل کنیم باید یک منبع 3300 ولتی داشته باشیم. ولی روش های زیر استفاده می شوند.

      برای تقویت افزایش ولتاژ برق شهر از ترانس های افزاینده استفاده می کنند
      برای تبدیل 12 ولت به 220 ولت نیز از اینورتر استفاده میشود.
      برای تولید های ولتاژ ها نیز هم از روش ترانسی و هم از روش سوئیچنگ و اینورتر استفاده میشود.

  2. سلام. با عرض خسته نباشی خدمت تمام دوستان. تو سایتتون چیزی به اسم واقعی طراحی مدار الکترونیکی نیست. چرا علم طراحی مدار را به صورت عملی به نمایش نمی گذارید. واقعآ ازتون درخواست طراحی مدار عملی دارم. لطفآ بگذارید.

    • میلاد جهاندیده

      با عرض سلام و ادب، آقای محبی خیلی ممنون بابت اشتراک گذاری نظرات خودتان باما، در زمینه میکروکنترلرها و برنامه نویسی آموزش های خوبی روی وبسایتمون است؛ بنظر منظور شما شاید طراحی آنالوگ باشد که آن را هم سعی کردیم مقدماتش را بنویسیم که اگر آموزش های مفاهیم پایه الکترونیک را دنبال کنید و یا قسمت آموزش آنالوک میتوانید مشاهده کنید که پیگیرش هستیم. البته هیچ عملی بدون تئوری خوب نمیونه پیش بره از نظر من. این کتاب ها خیلی خوب هستن ولی بازم دنبال کتاب عملی تر میگردید دسته بندی کتاب های برق و الکترونیک را اگر ببینید یک کتاب خیلی خوب برای موارد عملی هست. در مورد غیر مدارات آنالوگ در منو ها و پیج های سایت بگردید مطمئن هستم مطالب عملی خوبی را پیدا خواهید کرد.

  3. فخرالدين افروشه

    سلام استاد عزيز
    با تشكر از سايت زيبا و خوبتون
    خدايي اولين سايتيه كه ميبينم انقدر خوب طراحي شده
    فقط نميدونم چرا كتاب ها دانلود نميشه
    ميشه لطف كنيد چك بفرماييد
    ممنون ميشم

    • میلاد جهاندیده

      سلام، خواهش میکنیم. تمام لینک کتاب ها را چک کردم سالم هستن. سعی کنید با یک سیستم دیگر تست کنید. اگر حل نشد با یک اینترنت دیگر و نتیجه را اینجا اعلام کنید.

  4. سلام خدا قوت خیلی خیلی ممنون به خاطر سایت خوبتوت
    اگه امکانش هست کتاب یا فیلم های آموزشی و ساخت کاردستی های ساده و پیچیده هم قرار بدین🌹🌹🌹🌹

  5. با تشکر از منابع خوبتون

  6. با تشکر فراوان از سایتتان که چیزی کم ندارد
    اگر شماره کارتی هم اعلام کنید که افراد اختیاری کمک کنند خوب است
    هرچند سپاس زحماتتان با این چیزها جبران نم شود

  7. با سلام.از زحمات شما تشکر و قدردانی فراوان دارم.امیدوارم ایام همیشه با امکان باشد

  8. شیرین مولایی نسب

    کتاب مبانی الکترونیک برای آزمون کارشناسی ارشد برق الکترونیک گرایش کامپیوتر نیاز داشتم و اینجا مطالعه میکنم. از زحمات شما سپاسگزارم

  9. خدا بهتون توفیق درکار وزندگی وسربلندی عطا کنه

  10. خیلی ممنون از مطالبتون خسته نباشین