راه اندازی ماژول ESP8266

راه اندازی ماژول ESP8266 ، اگر قبلا پروژه های تحت شبکه طراحی کرده باشید با پیچیدگی های  آن آشنا هسیتد و باید کلی اطلاعات در مورد پروتکل ها داشته باشید تا بتوانید  تبادل اطلاعات در شبکه داشته باشید. ما در پروژه مانیتورینگ سنسور ها تحت شبکه  و پروژه کنترل رله تحت شبکه با پروتکل های TCP/IP  و HTTP کار کردیم ولی زمان به سرعت داره تغییر میکنه و دنیای  5G , IOT نزدیک هست و پروژه هایی را باید طراحی کنیم که بتوانند تحت شبکه اینترنت کار کنند و بتوانند اطلاعات سنسور ها را با سرعت زیاد انتقال دهند و اطلاعات کنترلی را دریافت کنند ، در ادامه با میکرو دیزاینر الکترونیک باشید تا نحوه  راه اندازی ماژول ESP8266 را یاد بگیریم.

راه اندازی ماژول ESP8266

مزیت ESP8266

طراحی چنین پروژه هایی با کنترلرهای شبکه نظیر ENC28J60 امکان پذیر هست ولی هزینه طراحی را بالا میبرد و انعطاف پذیری کمتری دارد و اگر بخواهیم این شبکه تحت وایرلس باشد به تجهیزات بیشتری مثل اکسس پوینت نیاز خواهیم داشت.در این میان راه حل هایی از سال ها پیش ارائه میشد که بنظر من ماژول ESP8266 انقلابی در این طراحی ها بود که همه ی موارد لازم را در یک برد کوچک جمع کرد.

ماژول ESP8266 دارای نرم افزار داخلی هست که با کامنت ها (دستورات نوشتاری)میتوانیم با آن ارتباط برقرار کنیم و اگر با پیچیدگی های پروتکل های شبکه آشنا باشید میدانید که چقدر کار راحت شده ، درس های زیادی را دانشجویان شبکه و  ICT برای درک نحوه عملکرد    TCP/IP را در دانشگاه پاس میکنند ، به پاس طراحی آیسی ESP8266 نیازی به کالبد شکافی این پروتکل ها نیست.

یکی از خوبی های این ماژول وجود منابع آموزشی بسیار بالا هستش ، در ایران نیز سایت های مختلفی آموزش هایی را نوشتن که جا داره از همشون تشکر کنیم و امیدوارم بعضی دوستان این مطلب میکرو دیزاینر الکترونیک را در وبلاگ یا وبسایتشون کپی پیست نکنن و فقط لینک بدن به این مطلب . آموزش هایی مانند نحوه راه اندازی ماژول esp8266 ، نحوه اتصال ماژول به میکرکنترلر AVR ، نحوه راه اندازی ماژول با آردوینو ، نحوه اتصال ماژول به میکروکنترلر ARM و در نهایت پروژه هایی با این ماژول طراحی شده که همشون قابل استفاده و مفید هستن.

ویژگی های ماژول ESP8266

  • 802.11 b/g/n
  • Wi-Fi Direct (P2P), soft-AP
  • Integrated TCP/IP protocol stack
  • Integrated TR switch, balun, LNA, power amplifier and matching network
  • Integrated PLLs, regulators, DCXO and power management units
  • +19.5dBm output power in 802.11b mode
  • Power down leakage current of <10uA
  • 1MB Flash Memory
  • Integrated low power 32-bit CPU could be used as application processor
  • SDIO 1.1 / 2.0, SPI, UART
  • STBC, 1×1 MIMO, 2×1 MIMO
  • A-MPDU & A-MSDU aggregation & 0.4ms guard interval
  • Wake up and transmit packets in < 2ms
  • Standby power consumption of < 1.0mW (DTIM3)
مطلب پیشنهادی:  آموزش آپدیت ماژول sim900

اگر متوجه اصطلاحات موجود در قسمت ویژگی های ماژول نمیشید مهم نیست و فقط بدونید باهاش میشه بردهای الکترونیکی را به اینترنت و شبکه های WIFI وصل کرد 🙂

انواع ماژول ESP8266

این ماژول در مدل های مختلفی عرضه شده ESP-01, ESP-05, ESP-12, ESP-201 … و عملکرد همه آنها یکسان هست و در جزئیات باهم فرق دارند مثلا بعضی ها دارای آنتن دهی قوی تری هستن ، بعضی مدل ها برای محیط های صنعتی طراحی شدن و شیلد آلومنیومی دارن و بعضی ها پایه های اضافی برای کاربردهای خاص…

انواع ماژول ESP8266

نکته مهم : به تازگی SDK ای برای ESP8266 منتشر شده که میتوانید نرم افزار (فریم ورک) داخلی آیسی ESP8266 را تغییر بدید و شخصی سازی کنید(مثلا از پایه های اضافی برای کاربردهای دلخواه استفاده کنید.).

همچنین اگر ماژول تان قدیمی باشه میتونید فریم ورکش را آپدیت کنید. برای این کار میتونید نرم افزار مخصوص این کار را دانلود و بعد ورژن جدید فریم ورک را دانلود و آن را آپدیت کنید که فعلا وارد بحثش نشیم.

اتصال ماژول به کامپیوتر جهت تست کامنت ها

ما در عمل این ماژول را روی بردهای میکروکنترلر دار نصب میکنیم ولی در مرحله اول بهتره با اتصال اون به کامپیوتر در محیط ترمینال سریال دستورات مختلف را بصورت بصری تست کنیم و بعد از یادگیری راه اندازی آن و دستورات مختلف آن میریم سراغ اتصال آن به میکروکنترلر… پروژه هایی را که دوس دارین با این ماژول انجام دهیم را در قسمت نظرات بنویسید.

راه اندازی ماژول ESP8266

قطعات مورد نیاز

  • مبدل USB2Serial یا مبدل USB به سریال
  • ماژول ESP8266-01
  • سیم برد بردی از نوع یک سر نری یک سر مادگی

نکات مهم

  • میتونید خودتان با آیسی FT232 مبدل درست کنید و یا از بازار بخرید ، قیمت نوع ارزانش 8 تومان هست در این تاریخ .
  • ما از مدل ESP01 استفاده میکنیم ولی شما میتونید از مدل های دیگر هم میتوانید استفاده کنید.
  • پایه های این ماژول را مستقیم نمی تونید به بردبرد وصل کنید پس باید یک ترفندی خودتان بزنید مثلا از سیم بردبردی یک سری نری یک سر مادگی میتونید استفاده کنید یا با برد سوراخ دار براش تبدیل درست کنید.

تغذیه ماژول

این ماژول با ولتاژ 3.3 ولت کار میکنه و اشتباهی به 5 ولت نزنید. مبدلی که میخرید سعی کنید 3.3 ولت باشه ، اگر نبود با روش های مختلف ولتاژ ها را هم سطح کنید. مثل استفاده از آیسی های تبدیل سطح و یا روش تقسیم ولتاژ مقاوتی و رگولاتور 3.3 ولت …

مطلب پیشنهادی:  آموزش راه اندازی ماژول sim900 [بصورت کامل]

مبدل usb به سریال برای esp6682

پایه های ماژول ESP8266

سری های مختلف ماژول دارای پایه های متنوعی هستن و برای کاربردهای خاص میشه ازشون استفاده کرد که در شکل بالا دیدیم ولی ما دم دست همین نوع ESP01 را داشتیم که 8 تا پایه داره و بصورت زیر به مبدل  USB2Serial وصل میشه.

راه اندازی ماژول ESP8266

ESP RX -> USB2Serial TX

ESP TX -> USB2Serial RX

ESP VCC -> USB2Serial 3.3V VCC

ESP GND -> USB2Serial GND

ESP CH_PD -> USB2Serial 3.3V VCC

ESP RST -> USB2Serial 3.3V VCC

اتصال ماژول esp6682 به مبدل usb serial

برای راه اندازی اولیه پیکر بندی بالا نیاز هست و برای کاربردهای دیگر تغییر میکنه ، پایه ریست را میشه به میکروکنترلر وصل کرد تا در صورت لزوم ریستش کرد و همچنین پایه GPIO0 را هم به زمین وصل میکنیم تا فریم ورک ماژول را آپدیت کنیم…

ترمینال سریال

بعد از اتصال ماژول به مبدل USB2Serial  و نصب درایور مبدل که با توجه به نوع مبدل متفاوت هست ، حال نوبت به انتخاب یک نرم افزار ترمینال برای ارسال و دریافت دستورات میرسه که ترمینال زیر بنظر مناسب میرسه ، لینک دانلودش را میذارم انتهای نوشته (از قسمت دانلود نرم افزار های الکترونیک میتوانید نرم افزار Tera Term را نیز دانلود کنید.)  بعد از باز کردن ترمینال Baud Rate  را روی 115200 تنظیم کنید. در قسمت انتخاب پورت ها هم احتمالا برای شما فقط یک پورت باشه ولی اگر چندتا بود میتونید یکی یکی تست کنید یا برید قسمت Device Manager  کامپیوتر و چک کنید که مبدل شما روی چه پورتی هست. در لینوکس و سیستم عامل های دیگر هم نرم افزارهای مشابهی موجود هستن.

ترمینال سریال esp6682

نکته خیلی مهم در مورد ماژول این هست که باید به همراه هر دستور [enter]   ارسال بشه . بعضی ترمینال ها خودشان اضافه میکنن و بعضی ها هم مثل بالا خودمان یک اینتر میزنیم و بعد دکمه ارسال را میزنیم و در میکروکنترلر هم کاراکتر اینتر را ارسال میکنیم.

دستورات یا AT COMMAND ها جهت راه اندازی ماژول ESP8266

همه ی دستورات ر از اینجا دانلود کنید:

دانلود

انوع مدهای کاری ماژول ESP8266

ماژول در مد های STATION  و Access Point میتونه کار کنه و همچنین همزمان میتونه در دو حالت نیز کار کنه.

  • مد STATION : در این مد ماژول به wifi های اطراف خودش متصل میشه.
  • مد Access Point : در این مد ماژول به عنوان یک Access Point عمل میکنه و دستگاه های مختلف میتونن به این سرویس دهنده وصل بشن.
  • مد Both : در حقیقت در این مد ماژول همزمان در هر دو مد بالا کار میکنه.

با دستور AT+CWMODE? میتوانیم مد عملکرد ماژول را دریافت کنیم و با دستور زیر آن را در حالت Both قرار میدهیم.

مطلب پیشنهادی:  دانلود دیتاشیت و مثال راه اندازی ماژول +nRF24L01

انوع مدهای کاری ماژول ESP8266

مشاهده نام و پسورد ماژول با دستور AT+CWSAP

مشاهده نام و پسورد ماژول با دستور AT+CWSAP

حال که نام ماژول در لیست وای فای ها یا بعبارت علمی تر SSID و پسورد اتصال به ماژول را مشاهده کردیم

راه اندازی ماژول در حالت سرور

میخواهیم با یک گوشی به آن وصل شویم و اطلاعاتی را برای آن بفرستیم. در حالت سرور ماژول آماده باش و در حالت گوش دادن هست تا اگر اطلاعات یا بهتره بگیم اگر درخواستی دریافت کرد به ان جواب دهد.

برای اینکه ماژول در حالت سرور کارکنه کامنت های زیر را به ماژول میفرستیم.

AT+CIPMUX=1[Enter] AT+CIPSERVER=1,8888[Enter]

راه اندازی ماژول در حالت سرور

بعد از ساخت سرور روی ماژول با برنامه هایی مانند Comm Operartor یا برنامه های مشابه مثل TCP Terminal  و غیره میتوانید ارتباط را برقرار کنید.

با تایپ دستور زیر اطلاعات اتصال ماژول میاد :

AT+CWSAP

 

مشاهده نام و پسورد ماژول با دستور AT+CWSAP

با لپ تاپ   از قسمت لیست وای فای های اطراف به ماژول وصل شوید ;  رمز اتصال 123456789 و SSID اسم ماژول هست که ما به دلخواه تغییر دادیم با دستور زیر میتونید اطلاعات اتصال ماژول را مشاهده کنید.

اتصال به esp6682 در لپ تاپ

آیپی پیش فرض ماژول 192.168.4.1 هست و پورت را هم روی 8888 تنظیم کردیم. حال در نرم افزار comm Operator   اطلاعات اتصال را وارد میکنیم.

اتصال به esp با نرم افزار سوکت

بعد Open را میزنیم تا به سرور(ماژول)  کانکنت بشه بعد از اتصال در قسمت SEND مینویسیم و میفرستیم.

ارسال اطلاعات از کلاینت(نرم افزار) به ماژول(سرور)

ارسال اطلاعات به esp6682

در ترمینال سریال یا بهتره بگیم ماژول دریافت میکنیم:

ساختاراطلاعات دریافتی  بصورت زیر هست و با تجزیه این رشته در میکروکنترلر میتوانیم پاسخ مناسب را برای کلاینت ارسال کنیم.

+IPD,id,length:<Received data>

راه اندازی ماژول در حالت سرور

در حالت بالا اطلاعاتی (درخواستی) را از برنامه به ماژول (کلاینت به سرور) ارسال کردیم در ادامه  از سرور جواب درخواست  را میفرستیم.

ارسال اطلاعات از ماژول(سرور) به کلاینت(نرم افزار)

AT+CIPSEND=id,length

بصورت ساده ID شماره اتصال هست که 0 میذاریم (در مورد TCP تحقیق کنید متوجه میشید) و length هم تعداد کاراکتر هایی هست که میخواهیم ارسال کنیم.مثلا ما میخواهیم melec.ir را برای کلاینت بفرستیم. چون 8 کاراکتر هست پس length را روی 8 میذاریم.

AT+CIPSEND=0,8

بعد از ارسال دستور بالا ، جواب زیر را دریافت میکنیم

AT+CIPSEND=0,8

busy p…

OK

>

که متوجه میشیم کلاینت آماده دریافت اطلاعات هست و رشته Melec.ir را میفرستیم.

 

busy s…

Recv 8 bytes

SEND OK

اطلاعات دریافت شده در نرم افزار کلاینت:

خروجی سرور esp6682

دوستان عزیز به پایان آموزش رسیدیم و امیدوارم در ادامه آموزش ها بتوانیم بیشتر با این ماژول کار کنیم و حالت کلاینت ماژول و اتصال آن به یک روتر وای فای را هم یادبگیریم. نظرات خودتان را در قسمت دیدگاه ها بنویسید.

اگر این نوشته‌ برایتان مفید بود لطفا کامنت بنویسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

38 دیدگاه

  1. سیدهادی سامانی

    سلام.برای اتصال esp8266
    ب کامپیوتر من از pl2303
    استفاده کردم.و نرم افزارم هم همین نرم افزار پیشنهادی شماست..
    ولی وقتی کلمه AT
    رو میفرستم عبارت
    errore
    برگشت داده میشه…
    علت چیست؟
    ممنون از سایت خوبتون

  2. سیدهادی سامانی

    ممون از شما?

  3. سیدهادی سامانی

    سلام مجدد…
    من ماژول رو ب ی میکرو وصل کردم(atmega32)
    ماژول رو ب وای فای وصل کردم…و میکرو رو در حالت سریال قرار دادم…
    حالا توسط کامپیوتر(یا گوشی)ب ماژول فایلی رو میفرستم(مثلا ی عدد)
    میخام این عدد رو ماژول بگیره و دقیقا همونو برای میکرو بفرسته…
    ایا میتونید برای این مرحله کمکم کنید؟با تشکر از سایت خوبتون

    • میلاد جهاندیده

      مراحل زیر را انجام دهید.
      حتما اول مقاله بالا را یکبار دیگر با دقت بخوانید.
      ماژول را در حالت سرور یا کلاینت بنا به نیازتون تنظیم کنیم.مثلا فرض کنیم سرور
      بعد با گوشی یا کامپیوتر به وای فای ماژول متصل شوید.
      بعد با برنامه گوشی یا کامپیوتری پیامی را به ماژول بفرستید.
      بعد متن دریافتی توسط ماژول را به دقت در ترمینال ببینید(مقاله بالا را بخونید.)
      بعد میبینید که وقتی پیامی از طرف کلاینت به ماژول ارسال میشه بعد از دریافت چگونه هست. مثل قالب زیر
      +IPD,id,length:
      تا این مرحله پیش برید و بعد ماژول را به میکروکنترلر وصل و کانفیگ های مورد نظر را انجام بدید و بعد از دریافت پیام از پورت سریال متن پیام را برسی کنید و ببینید که پیام چی هست….

  4. سلام خیلی ممنون از اموزشتون من برای ارتباط با میکرو هر کاری میکنم جواب نمیگیرم به سری های مختلف ماژول کار کردم میکرو عوض کردم ولی هیچ جوابی نمیگیرم میتونین راهنماییم کنین؟ اینم کد برنامه
    UCSRA=0x00;
    UCSRB=0x08;
    UCSRC=0x06;
    UBRRH=0x00;
    UBRRL=0x19;

    char str[];
    sprintf(str,”AT+CWMODE=3%C”,13);
    puts(str);
    delay_ms(2000);
    sprintf(str,”AT+CIPMUX=1%C”,13);
    puts(str);
    delay_ms(2000);
    sprintf(str,”AT+CIPSERVER=1,8888%C”,13);
    puts(str);
    delay_ms(2000);
    while (1)
    {
    sprintf(str,”AT+CIPSEND=0,5%C”,13);
    puts(str);
    delay_ms(2000);
    printf(“anisi”);
    delay_ms(2000);
    }

  5. سلام سایتتون واقعا فوق‌العادست
    عذرخواهی میکنم من این ماژول با baut rate 11500 رو به میکرویی با baut rate 9600 متصل کردم چون از اسیلاتور 8MH داخلی میکرو استفاده میکنم اگه baut rate رو ببرم بالا درصد تلورانسش زیاد میشه از طرفی با این baut rate هم نمیتونم با ماژول ارتباط برقرار کنم ، باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

    • میلاد جهاندیده

      سلام ، روش اول تغییر کریستال میکروکنترلر است و روش دوم تغییر Baud Rate ماژول است.
      اگر بردتان را تعداد تولید میکنید تغییر کریستال میتواند راه حل مناسبی باشد.
      یا اول ماژول را به کامپیوتر وصل کنید و با دستور AT+UART_DEF سرعت تبادل را روی مقدار دلخواه مثل 9600 تنظیم کنید. چ

      AT+UART_DEF=, , , ,
      مثال :
      AT+UART_DEF=9600, 8, 1, 0, 3

  6. لینک این نرم افزار کو الان ؟؟؟

  7. سلام، من از ماژول ESP8266-ESP-201 استفاده کردم و راه اندازیش کردم و بهش اطلاعات ارسال کردم و گرفتم.
    مشکل اینجاس که بعد ا چند دقیقه که ماژول بیکار میمونه یه ارور میده و اجازه دسترسی به ماژول رو نمیده و اطلاعات ارسالی به ماژول fail میشه
    ارور هم یه چیزی شبیه:
    room 4, len 7 و از اینجور چیزهاس
    چرا همچین اتفاقی میوفته؟

  8. سلام ببخشید ماژول من esp 07 هست باید همون اتصالاتی ک اموزش دادین رو پیاده کنم روش؟

    • میلاد جهاندیده

      سلام، قبلا باهاش کار نکردم و اطلاعات چندانی ندارم ولی کلیت داستان یکی است فقط شاید جایگاه پایه ها فرق کنه و به ندرت شاید یک پایه اضافی داشته باشه و داستان های مشابه…اگر مطمئن نبودید دیتاشیت را چک کنید.

  9. سلام
    من این ماژول رو با USB وصل کردم ولی هرچی AT میزنم error ميده بعد gpio0 بدون مقاومت به زمین باید وصل بشه يا با مقاومت؟

  10. من این ماژول را به یک میکرو Arm متصل کرده ام . من ماژول را تنظیم کرده ام و در Arm یک برنامه ای را نوشته ام که وقتی برد روشن میشود یک عبارتی را مثلا “salam” را بهمراه نام دامین سرور ، روی uart میگذارد . در سمت سرور هم شمارنده ای گذاشته ام که هر گاه این عبارت را گرفت یکی اضافه میشود و به این ترتیب متوجه میشوم که دیتا به سرور رسیده است . مشکلی که دارم اینه که همیشه دیتا به سرور نمیرسه بلکه برخی اوقات دیتا میرسه . آنچه مشاهده میکنم اینه که وقتی دیتا را روی uart تحویل ماژول میدم led روی ماژول چشمک میزنه ولی به ازای مثلا 5 بار که این آزمایش رو انجام میدم حدود 2 بار دیتا به مقصد میرسه . آیا امکان داره که ماژول درست عمل نکنه (که بعیده) یا اینکه مشکل جای دیگه هستش ؟

  11. سلام من میخوام با این ماژول بین دو میکرو avr ارتباط بر قرار کنم چگونه کار کنم

    • میلاد جهاندیده

      سلام، شما وقتی دوتا میکروکنترلر دارید و میخواهید بین اینها با این ماژول ارتباط برقرار کنید شبیه این است که دوتا کامپیوتر دارید و میخواهید انها را وایرلس شبکه کنید. یکی از مازول ها را سرور و دیگری را کلاینت پیکربندی کنید و با پروتکل دلخواه خودتان TCP یا UDP و شاید دوستانش بسته ها را از کلاینت به سرور و از سرور به کلاینت منتقل کنید. حالا از سناریو شما اطلاع نداریم که بتونم بگم کدام مناسب است و روش پیاده سازی آن باید چگونه باشد!

  12. سعید بهرامیان

    با سلام
    ببخشید میخواستم ببینم برای پروگرام کردن ماژول esp8266 در نرم افزارآردوینو،پایه های ماژول به چه نامی نام گذاری میشوند؟

  13. آقا دمتون گرم بسیار عالی بود . خیلی گیر این موضوع بودم

  14. آقا دمتون گرم مشکلم حل شد

  15. سلام
    خسته نباشید
    یه پروژه دارم انجام میدم که نیاز دارم تصویری که با دوربین گرفته میشه رو بصورت وایرلس منتقل کنم. فاصله انتقال تصویر بصورت وایرلس تا گیرنده کمتر از دو متر هست.
    اگر امکانش هست راهنمایی کنید از چه ماژول یا ترکیب دوربین با ماژول خاص میتونم استفاده کنم. ابعاد ماژول و دروبین هرچی کوچکتر باشن برام بهتر هست. در حد 3 الی5سانتی متر عالیه

    • میلاد جهاندیده

      سلام، فیلم برداری، فشرده سازی و انتقال تصویر یک بحث تخصصی است و بنده اطلاعات و تجربه‌ی عملی ندارم ولی موارد زیر به زهنم می‌رسه.

      اگر فرض کنید شما یک ماژول دوربین دارین که خروجی آن دیجیتال است. با یک میکروکنترلر مناسب دیتا را جمع آوری کنید. حالا اینجا مهمه که میخواهید Real Time این کار صورت بگیرید یا نه… دیتای دوربین را که با میکروکنترلر گرفتین با یک ماژول rf یا wifi یا مشابه میتوانید آن را به مقصد منتقل کنید. حا میتوانید با پروتکل TCP و سایر همکارانش ویدیو را stream کنید. یا ذخیره کنید و بعدا منتقل کنید…برای انتقال هم کیفیت ویدیو تهیه شده مهم است ولی احتمالا همین ماژول بالا جوابگو باشد و همچنین بسیاری دیدم با ماژول NRF هم ویدیو منتقل می‌کنن… در این میان میتوانید فشرده سازی و تغییر کیفیت و غیره هم انجام دهید یا در مقصد انجام دهید…

      در مورد ماژول اسم خاصی را نمیشناسم

    • esp cam 32 رو در اینترنت سرچ کنید . راه اندازی هم در یوتیوب به وفور هست .
      قیمتش هم مناسبه

  16. سلام – خیلی ممنون از راهنمایی خوب شما
    من ماژول رو در مد کلاینت راه اندازی کردم و فقط مشکلم با ارسال داده است . هر چی دستور AT+CIPSED رو میزنم و با روش های مختلف داده ارسال نمیشه
    AT+CIPSEND=0,8
    که میزنم یه اروزز میاد مینویسه NO TAIL نمی دونم چیه ؟
    میشه راهنمایی کنید ؟

  17. اسماعیل حکمت

    سلام میشه منم راهنمایی کنین
    ماژولی هست که مثل گوشی سیم کارت بخوره و بشه از اینرنتش بصورت وایفا استفاده کرد

  18. سلام
    من با ماژول که کار میکنم بعد از یه مدت هیچ ارسال و دریافت اطلاعاتی انجام نمیده.
    ظاهرا به مد sleep میره.
    با چه دستوری میشه always on کردش؟

    • میلاد جهاندیده

      سلام، من چندسالی است به ESP8266 دست نزدم ولی دوتا حالت به ذهن من میرسه.

      نکته صفر اینکه شاید قابلیت غیرفعال کردن حالت Sleep باشه. داکیومنت را چک کنید.
      یکی اینکه سعی کنی بصورت پریودیک در بازه های زمانی یک کامند الکی به ماژول بفرستی تا نذاری به حالت Sleep بره.
      و خب با اینتراپت خارجی فک کنم از حالت Sleep و Deep Sleep میاد بیرون باید به پایه RST یه پالس Low بدی.

  19. سلام وخسته نباشید.از سایت بسیار عالیتون خیلی ممنونم .
    من ی سوالی داشتم .
    من مازول وای فای را با توجه به توضیحات به میکرو armکه stm32f103متصل کردم .روی مدارم lcdهم دارم که میخوام رشته مورد نطرم روی lcd ببینم
    ولی رویlcdهیچ رشته ای از ماژول را نمیتونم مشاهده یا دریافت کنم .میشه لطفا ی کم راهنمایی بفرمایید دقیقا باید چیکار کنم .

  20. عالی
    خسته نباشید

  21. سلام من ماژول رو به کمک اردینو راه اندازی کردم و کار میکرد منتقل کردم روی برد هزار سوراخ اما الان هر برنامه ای ( ssid های متفاوت براش تعریف میکنم) رو روش اپلود میکنم همون ssid قبلی رو نشون میده و خطای تداخل پورت میده. چطوری میتونم مطمین بشم ماژول آسیب ندیده. اتصالات سخت افزاری رو همه رو چک کردم.

  22. باتشکر فراوان از آموزش ارزنده شما خیلی خوب وقابل تقدیر

  23. سلام خسته نباشید . من یک عدد ماژول وای فای esp12-f دارم . این ماژول رو به صورت مستقیم به node mcu برای پروگرام کردن وصل کردم : یعنی (tx بهtx) (rx به rx) (gnd به gnd ) (vcc به vcc) . وقتی که این کار را انجام دادم، بعد ال ای دی رو برد esp12 روشن شد و خاموش شد . بعد از چند ثانیه دوباره روشن شد و بعد خاموش
    شد. اما دیگه بعد از اتصال ال ای دی رو ان روشن نشد و نمی توانستم هیچ برنامه ای را روی ان اپلود کنم .
    میشه راهنماییم کنید ؟
    ایا برد من اسیب دیده ؟
    ایا راهی برای برطرف کردن ای اسیب هست ؟
    سپاس فراوان

  24. غلامحسین ابراهیم زاده

    احسن